Modele de cuafuri par mediu

Posted by:

CEA mai raspandita varianta de tunsoare si coafura pentru FATA rotonde este Bob, Sub diverse forme de Styling. Persoanele cu FATA ovala sunt cele mai norocoase. ELE au CEA mai potrivita FATA pentru orice Tip de tunsoare. Pentru persoanele cu o FATA rotonde cea mai potrivita tunsoare este cu Parul la Decker umerilor, sau chiar mai lung, care sa le contureze si sa alungeasca Fata. Mai Poti incerca si bretonul, dar nu clasic, ci asimetric, care sa le aduca unghiuri PE FATA Lor parfait Rotunda. Machiajul ales de brides în 2019 va fi de asemenea unul Cât mai naturel: “anul acesta optăm pentru un Ten Cât mai Luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează faţa Atât de mult. Punem accenl fie PE Buze, fie PE Ochi. La Ochi folosim NUANŢE de auriu, argintiu, arămiu şi PE Buze putem opta pentru rozuri, NUANŢE de Nude, Nude-Maro, Nude-Corai. Miresele extravagante Aleg un RUJ Roşu sau vişiniu şi de ce nu, şi Smokey Eyes», explica make-up artistul Madda Petcu. Parul de lungime medie este Ideal pentru Fetele ovale, intrucat este nevoie de o tunsoare care sa “scurteze” DIN lungimea fetei.

De asemenea, este nevoie de o coafura care sa acceneze structura pometilor. Bretonul este de luat en calcul. – unghiuri ascutite, mai ales la Decker maxilarului. Coafura poate fi completată cu accesorii mai discret sau mai mari: “putem accesoriza coafura de Mireasa cu bijuterii, Flori, iar despre voaluri putem spune ca in 2019 sunt DIN ce in ce mai puţin în Trend, însă Dacă Mireasa totuşi ISI doreşte mult voal, acestea sunt mult mai simple şi mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie de asemenea foarte discret şi să pară Prins Natural, nu sa îngreuneze coafura. Miresele trebuie să ISI aleagă coafura în funcţie de rochipe care o vor Purta, Dar şi de tipul locaţiei unde va avea loc Evenimentul: “daca Nunta se va desfăşura PE plajă, Recommanderea MEA este de Beachy vagues, Cu părul uşor Într-o parte sau împletit. Dacă avem o mireasă mai Rock sau mai nonconformistă, nu mai avem limite, părul poate fi împletit, Prins, răsucit. Pentru o locaţie mai elegantă şi Dacă rochié este în stilul Meghan Markle atunci coafura trebuie să fie Cât mai finuţă, iar părul Prins completat cu MIC accesoriu sau o Tiara “, adaugă Adrian Perjovschi. – fruntea, obrajii si Linia maxilarului sunt in aceeasi Linie si au aceeasi latime. Pentru o FATA rectangulaire sunt recomandate taieturile in SCARI, bretonul care vor “indulci” asprimea fetei. – Linia maxilarului este mai bine conturata decat la persoanele cu FATA Rotunda. În CEEA CE priveşte greşelile care pot apărea, hairstylist-UL atrage atenţia: “nu trebuie să se vadă agrafele.

Şi nu este recomandat să se FACA schimbări radicale de look, de culoare şi tunsoare la mai puţin de 2 Luni de nuntă pentru că trebuie să te familiarzezi cu ELE sau, de ce nu, să ai timp să le schimbi Dacă ceva nu te face să te blessée confortabil. “– pometii si Linia maxilaru lui sunt foarte bine défini.

0

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.